sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Kuusiaitojen orapihlaja-aitojen etc leikkaukset, kattorännien siivoukset, maanmuokkaukset, veneiden talviteloille vedot etc Mökkitalkkaripalvelu Tampere

Kuusiaitojen orapihlaja-aitojen etc leikkaukset, puiden kaadot, kattorännien siivoukset, maanmuokkaukset, veneiden talviteloille vedot etc Mökkitalkkaripalvelu Tampere 

Hinnoittelu tapauskohtaista riippuen kohteesta, etäisyyksistä, vaarallisuudesta etc, joten tarkkoja tietoja kohteestanne sähköpostilla:
Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin: 044-3380291 (aamuisin n. klo 9-9:30 ja iltaisin klo 21 pintaan parhaiten puhelimella. Hommissa en pahemmin pysty puhelinta räpläämään, enkä käytä "sihteeriopisto"-palveluita ;).


Syyskuun 2019 loppubloggaus: Meni aikaa katselmukseen ja vain n. 4 m pystyi siivoamaan ränniharjalla. Ränniharja ei sovellu kaikkien kattorakenteiden siivoamiseen. 

Oli poikkeuksellisen syvät, leveät rännit = Ei tehnyt käytännössä ränniharjalla muuta kuin tuuppaukset ja vetoliikkeet. Pitää palata kohteeseen uusin aikatauluin tikkaiden kera ja tyhjät rännit tyhjennetään käsin pikkulapiolla kauhomalla yli 30 m sivu https://kattorannien-siivous.blogspot.com/


Haastavatkin kohteet tehdään hissun kissun rauhallisesti edeten ilman turhia hosumia. Sananlaskujen mukaan "hosumalla tulee vain kusipäitä". Työnjälki pääsääntöisesti on riittänyt tilaajille, kohteet on hoidettu ennakkkomaksuin käteisellä pääsääntöisesti edeten ja näin jatkossakin:

Kaatosakset, stalpen kaadonsuuntaaja monasti oiva apu pihapuiden kaadoissa ja harvennuksissa, jotta voi varmasti kaadot tehdä minne halutaan ilman turhia pelkotiloja:



Kuten näette kohteessa vesi piripinnassa vesiränneissä, jos teilläkin näin, niiin ottanette yhteyttä ja varaatte käteistä riittävästi käyntiäni varten?


Maksupolitiikka on tiukka: Perseaukisille en ota tilauksia vastaan. Etenen hiemankin isommassa kohteessa ennakkomaksuin on sitten kyse puiden kaadoista, ruohikoiden leikkauksesta, muuttopalvelusta, muuttokuljetuksesta, kuolinpesien tyhjennyksestä tmv:sta.

Keväälle 2020 vastaanotetaan jo tilauksia maanmuokkauksiin. Käytettävissämme Stihlin / Viking 585 puutarhajyrsin https://puutarhajyrsinta.blogspot.com katso blogista lisää.

----------
Oksistojen haketukset etc: